Öngösterim Görseli

Saygıdeğer velilerimiz, değerli öğrencilerimiz ve tüm eğitim camiası yararlanıcıları. 2009 yılı itibarı ile bir serüvene başladık. Şüphesiz sonunun ne olacağını bilmediğimiz bu yolda sizlerin sayesinde 14 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşarken bu yolculuktaki en önemli destekçilerimiz sizlere bir teşekkürü borç biliriz. Özel Eğitim Danışmanlık merkezi, Özel Öğrenci Etüt Merkezi, Özel Dershane, Yurt dışı eğitim danışmanlığı, Öğrenci koçluk merkezi, Özel yabancı dil kursları hizmetlerimize; özel kreş, özel anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve son olarak da 2018 yılında Özel Fen lisesi gibi hizmet alanlarına sizlerden gelen talepler doğrultusunda genişleterek siz kıymetli eğitim gönüllüsü aydın Türkiye’nin Mimarlarına hizmetler verdik. Bu yolda elbet başından beri bizimle olan sizler ve bizlere verdiğiniz güven sayesinde ne kadar yorulsak da, ekonomik açıdan yıpransak da asla sizlere en iyiyi sunma prensibimizden ödün vermeden bu başarıyla geldik. 2020 Covid sürecinde kurum olarak biliyorsunuz ki neredeyse %50’den fazla tüm öğrencilerimize burs imkânı sunarak tüm faaliyetlerimizde desteği kendimize borç bildik ve sizlerle kazandığımızı yine sizler için harcayarak bu gibi durumların üstesinden gelmeyi hep birlikte başardık.

Ülkece pandemi sonrası zor günlerimizin bittiğini kabul etmek çok da rasyonel olmadığı için dünyanın ve dolayısı ile ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde bazı güncellemeler ve sürdürülebilirlik adına girişimler yaptık. Bu planlamalar doğrultusunda Özel EN Koleji olarak 2023 Ocak ayı itibarı ile Türkiye’de değişik illerde bulunan eğitim kurumlarımızı Özel Düşünür Okulları Bünyesinde toplayarak En koleji Markası adına sadeleşmeye geçtiğimizi belirtmek isteriz. 2023 Ocak itibarı ile Özel En Koleji yalnızca lise olarak bu isimle hizmet vermeye devam edecektir. Bunun dışında En koleji olarak ilkokul, ortaokul olarak 2026-2027 yılında yeni formatı ile tekrar dönmek üzere nadasa çekilmiştir.

Bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen kıymetli yol arkadaşlarımız meslektaşlarımız kuruluştan günümüze bizimle yol arkadaşlığı yapmış ve yapmakta olan tüm öğretmenlerimize, sabah sizleri servisleri ile evden alıp güvenle kurumlarımıza getiren servis hosteslerimize ve şoförlerimize, güler yüzle sizleri karşılayan halkla ilişkiler ve güvenlik görevlilerimize, her türlü konuda elinden geleni yapan idarecilerimiz koordinatörlerimize, öğrencilerimize sundukları lezzetler ile yemek hazırlama ve dağıtım ekiplerimize, geceleri de kurumlarımızın güvende kalmasını sağlayan güvenlik gece vardiyası ekiplerimize, temizlik ve sterilizasyon ekiplerimize, muhasebe ve finans bölümü görevlilerimize, grafik reklam bölümlerimize, sosyal medya ve yazılım ekiplerimize, matbaa destek bölümü görevlilerimize, siz değerli velilerimiz ve göz bebeğimiz öğrencilerimize sonsuz şükranlarımızı iletiyorum.

Yenilenen şekli ile E KARE GLOBAL ŞİRKETLER GRUBU adıyla hizmetlerimize, Özel EN FEN Lisesi, özel Bahçelievler Kurs merkezi, E2Edu Uluslararası Eğitim danışmanlığı, E2Seoglobal yazılım hizmetleri, E KARE GLOBAL KURUMSAL EĞİTİM hizmetleri, E2dijital medya servisleri şirketleri ile devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla ilanımızdır.

Ercan EKŞİ
E KARE ŞİRKETLER GRUBU
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YENİ YÜZÜ İLE EN FEN KAYIT YENİLEME BİLGİLENDİRME METNİ

2022-2023 eğitim ve öğretim yılında şirket değişikliği öncesi ve sonrasında kayıtlı olan öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için kayıt takvimi aşağıdaki gibidir:

16 Mart 2023 Çarşamba başlama
31 Mart 2023 Cuma bitiş

Okulumuz kapasite itibarı ile mikro okullar ölçeğinde ya da günümüz tabiri ile ViP okul statüsünde olması sebebi ile az kontenjana sahiptir. Bu sebeple erken kayıt ya da indirimli kayıt benzeri pazarlama taktikleri ile yaklaşım sergileyememektedir. Önceliğimiz mevcut öğrencilerin devamını sağlamak olduğu için bu süre zarfında herhangi bir randevu alıp görüşmeyen velilerimize ait ayırdığımız kontenjan maalesef yanacak olup bu hususta herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına hassasiyetinize sunulmuştur. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası kurum olarak depremzede öğrencilere ayırdığımız %10 kontenjanımız da sizlerin kayıt yenilememe durumuna göre daha da arttırılacak ve sürdürülebilir bir yardım kampanyası olarak devam edebilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

KAYIT YENİLEME

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ÖZEL EN FEN LİSESİ öğrencisi olarak devam edip kayıt yenileme takvimi çerçevesinde randevu oluşturmak için yalnızca https://enfen.k12.tr/kabul linkinden ilerleme sağlanacaktır. Bu husus bizleri ve sizleri korumakta ikili diyaloglarda oluşacak mağduriyetleri gidermek adına son derece önem arz etmektedir. Oluşturduğunuz randevu saatlerinize göre okul müdürümüz ile görüşebilecek, zaten mevcut öğrencimiz olması sebebi ile nakil söz konusu olmadığı için bir kahve içimi kadar kısa bir süre zarfında yenileme işlemi tamamlanacaktır. 01.04.2023 tarihi itibarı ile DIŞ KAYIT VE NAKİLLER başlıklı kayıt dönemimiz başlayacağı için siz değerli velilerimiz için önerimiz son güne kalmadan işlemlerinizi tamamlayabilmenizdir. Bu hususta Okul müdürümüz, Eğitim Danışmanlarımız sizlere yardımcı olacaktır. Mevcut ekonomik koşullarda göz önüne alınarak okulumuzun pandemi sürecinde uyguladığı tüm eğitim gönüllülerine ekstra %15 indirim ve Peşin ödemelerdeki %20 ekstra indirimler tamamı iptal edilmiş olup, u iki özel indirim iptali sonrası ortaya çıkan fiyatlara yasal oran yapılan zam çerçevesinde değerlendirilecektir. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının güçlü bir akademik kadro ile devam edebilmesi adına son derece önemli olan bu hususta siz değerli velilerimizin her zaman olduğu gibi yine bizlere destek olacağından hiç kuşkumuz yoktur.

Ülkemizin yaşadığı felaketlerin sebebinin eğitimsizlik olduğundan şüphe duymadan ve bu eksiği gidermek adına üzerine düşeni yapma gayretinden bir an olsun ödün vermeyen bir eğitim kurumu olarak bizimle ya da başka kurumlar ile olan eğitim yolculuğunuzda sizlere başarılar diliyoruz. İyi ki vardınız, iyi ki varsınız.

WeCreativez WhatsApp Support
Enfen koleji öğrenci bilgilendirme ve destek
👋Merhaba, Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?